Google tableti konačno dobijaju split screen funkciju

Google tableti možda će uskoro dobiti izuzetno korisnu opciju kakvu imaju iPad i Windows uređaji: multi-tasking zahvaljujući split-screen funkciji.

Tehnopolis

Izvor: pcmag.com

Subota, 12.12.2015.

10:54

Default images

Foto: Thomas Lok / Flickr.com

Googleov Pixel C tim otkrio je na sesiji pitanja i odgovora na društvenoj mreži Reddit da rade na novoj opciji za Android tablete, iako nisu precizirali kada će biti dostupna korisnicima.

“Vredno radimo na unapređenju Androida”, rekao je direktor odeljenja za korisnički interfejs Android i Chrome Glen Marfi. “Ima mnogo toga, poput multiwindow opcije, ali ćemo više o tome saopštiti kasnije”.

Direktor odeljenja korisničkog hardvera u Googleu Endrju Bouers je dodao: “Trenutno radimo na split screen opciji”.

Apple je konačno dodao dugoočekivanu opciju na novi iPad predstavljen u septembru kog pokreće iOS 9. Ova funkcija vam omogućava da koristite dve aplikacije odjednom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: