Pojavile se specifikacije Nokia C1 telefona

Nokia je dugo bila odsutna sa tržišta telefona, ali je direktor kompanije Ražev Suri potvrdio da bi pauza mogla da se završi sledeće godine kada ističe sporazum koji je sklopljen sa Microsoft-om. Glasine o Nokia C1 telefonu kruže već duže vremena, i on bi trebao da bude prvi novi telefon sa logotipom kompanije iz Finske.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Utorak, 01.12.2015.

08:35

Default images

Danas po prvi put imamo izveštaj koji nam govori o specifikacijama predstojećeg telefona. Prema njima, Nokia C1 bi trebalo da se odlikuje 5 ili 5,5-inčnim ekranom FullHD rezolucije kao i Android Lollipop i Windows 10 Mobile platformama (u zavisnosti od tržišta). Biće dve verzije telefona, jedna sa 2 GB RAM i 32 GB interne memorije kao i druga sa 3 GB RAM i 64 GB interne memorije.

Telefon će pored toga imati kameru od 13 megapiksela sa zadnje strane i 8 megapiksela sa prednje. Za sada ne znamo kada bi telefon mogao da bude zvanično predstavljen, ali se objava u svakom slučaju ne očekuje pre četvrtog tromesečja sledeće godine.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: