Facebook sledeće nedelje pokreće aplikaciju za vesti?

Društvena mreža Facebook bi sledeće nedelje mogla da objavi samostalnu aplikaciju za vesti nazvanu Notify.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 08.11.2015.

15:58

Default images
Beta / AP Photo/Eric Risberg

Najnoviji izveštaj koji donosi Financial Times naglašava da će aplikacija donositi vesti mnogih medija među kojima je sadržaj sa The Washington Post, CBS i Vogue, između ostalih.

Zadatak aplikacije će biti da upozori korisnika na udarne priče i vesti. Financial Times poručuje da se aplikacija brzo razvijala nakon pozitivnih povratnih informacija koje su dobili od izdavača o Facebook-ovom Instant Articles proizvodu.

Facebook trenutno testira Notify na maloj grupi korisnika, ali bi zvanična aplikacija za sve članove trebalo da bude objavljena već sledeće nedelje. Mashable, Comedy Central i Billboard bi takođe trebalo da budu među medijskim partnerima, a iz Facebook-a nisu želeli da komentarišu ove navode.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: