Izuzetni ljudi: Branko, Top Eleven i Žoze Murinjo

Branko Milutinović je Srbin koji živi svoj san.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.10.2015.

12:57

Default images

Osnivač je i predsednik jedne od trenutno najpopularnijih IT kompanija u Evropi – “Nordeus”. Ovo je peta priča u serijalu “Izuzetni ljudi” koji je VICE uradio za B92.net - o ljudima koji su, uprkos uspehu, skoro nepoznati u svojoj zemlji, a karijeru grade na globalnoj sceni. Srećemo ih svaki dan, a ne znamo ko su. Igru “Top Eleven” iza koje stoji "Nordeus" igraju milioni ljudi širom sveta, a promoviše je Žoze Murinjo.

Branko u dokumentarnom filmu otkriva šta stoji iza njegovog uspeha i vodi gledaoce na mesto u Beogradu gde je sve počelo. Pogledajte još videa koje je Vajs uradio za serijal "Izuzetni ljudi" - samo na B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: