Konkurs "Moj grad, moj vib", šansa da dizajnirate Viber

Gradski Sekretarijat za privredu i kompanija Viber pozvali su umetnike i dizajnere iz celog sveta da kreiraju sopstvene originalne sličice, popularne stikere, inspirisane međunarodnim metropolama, uključujući i Beograd.

Tehnopolis

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 15.10.2015.

12:33

Default images

U Beogradu je danas startovao novi video za konkurs za stikere, koji će biti emitovan u celom svetu.

Međunarodni konkurs "Moj grad, moj vajb" je šansa da kreativni ljudi dizajniraju za Viber, ukoliko budu najbolji u prikazivanju šta je to što čini izabrani grad posebnim i predstave njegov duh i karakteristične simbole, rekla je na konferenciji gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković.

Cilj konkursa je da organizatori stvore stikere inspirisane Beogradom i drugim metropolama, a Maljković je rekla da će i na taj način turistima uskoro biti prikazano šta sve Beograd može da ponudi.

Rok za predaju dizajnerskog rada je do 18. novembra ove godine, a generalni direktor kompanije Viber za Centralnu i Istočnu Evropu Atanas Rajkov istakao je da će odabrani radovi biti u "stiker paketu" koji će više od 600 miliona korisnika Vibera širom sveta moći da upotrebljavaju u redovnoj komunikaciji.

"Svakog dana u Srbiji korisnici Vibera razmenjuju milione stikera" rekao je Rajkov.

Radovi 21 finaliste biće nagrađeni sa po 1.000 američkih dolara, a pet najboljih stikera biće uvršteno u ponudi Vibera i njihovi autori imaće određeni procenat od prometa, rečeno je na konferenciji.

Na skupu je premijerno prikazan i video za konkurs koji će biti emitovan širom sveta, a učesnici konferencije istakli su da je Beograd prva svetska metropola koja je zvanično podržala akciju kompanije Viber, sa zajedničkim ciljem da promoviše naš glavni grad kao međunarodnu turističku destinaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: