Sto koji puni bateriju telefona

Londonska kompanija "Fonesalesman" predstavila je FurniQi: potpuno funkcionalan i jednostavan stočić koji ujedno puni vaše mobilne uređaje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

14:15

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Sve što korisnici treba da urade, jeste da svoj smartphone postave na krug koji podseća na otisak čaše, a koji se nalazi na površini ovog punjivog stočića.

FurniQi Podržava Qi standard za bežično punjenje uređaja, a dolazi sa standardnim USB kablom koji možete priključiti na bilo koji USB adapter ili neki drugi izvor energije.

Fonesalesman je FurniQi predstavio i kroz Indiegogo kampanju koja traje tek nekoliko dana, a krajnji cilj im je da prikupe 50.000 dolara za troškove proizvodnje.

Rani donatori ovaj stočić mogu dobiti za 120 dolara (plus troškovi dostave), a u tom slučaju, dobiće “Early Panda FurniQi” pre nove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: