Pepsi lansira smartphone u Kini

Severnoamerički proizvođač gaziranih napitaka Pepsi lansiraće na kinesko tržište smartfon Pepsi P1 sa svim propratnim elementima, koje će proizvesti njegov partner koji ima licencu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

12:08

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Taj smartphone, koji će funkcionisati pod operativnim sistemom Android, trebalo bi da bude predstavljen 20. oktobra u Kini.

Veb sajt Mobilepicker, koji je prvi objavio informaciju o lansiranju smartphonea u Kini, naveo je da bi to trebalo da bude model od 5,5 inča ful HD, koji funkcionše pod operativnim sistemom Android 5.1 i ima sistem na čipu - SoC od 1,7 gigaherca.

Uređaj takođe poseduje dva gigabajta RAM memorije, 16 gigabajta unutrašnjeg skladišnog prostora, foto-video senzor od 13 megapiksela i frontalnu kameru od pet megapiksela.

Njegova cena bi trebalo da bude oko 200 dolara.

Model će za sada biti dostupan samo u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: