Microsoft odložio novi Windows 10 Build do sledeće nedelje

Microsoft je obećao da će objaviti novi Windows 10 Build kako za računare tako i za mobilne uređaje nakon događaja koji je održan 6. oktobra, ali su svi očekivali da se to desi već ove nedelje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 10.10.2015.

18:06

Default images
Beta / Microsoft via AP

Međutim, ispostavilo se da je potrebno više vremena kako bi se ispravile greške pronađene u poslednjem minutu. Gabrijel Aul šef Windows Insider programa, objasnio je na Twitter-u da je Windows razvojnom timu potrebno još malo vremena da ispravi neke probleme i greške da bi build bio dostupan.

Za sada nema konkretnog vremenskog perioda, ali je jasno da bi novi Windows 10 build kako za desktop tako i za mobile mogli da ugledamo najranije sledeće nedelje. Što se tiče greške koja je zaustavila objavu, Aul kaže da je teško na naići na probleme jer kompanija svaki put uvodi nove funkcije.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: