HP ima novi gejming laptop, pod nazivom Pavilion Gaming

Konkurencija na laptop tržištu je prilično jaka i proizvođači se trude na sve načine da se izdvoje od konkurencije. Neki se fokusiraju na dizajn, drugi na performanse, a HP je odlučio da kupce privuče novim i pristupačnim gejming laptopom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 09.10.2015.

08:35

Default images

HP već ima Omen liniju laptopova za ozbiljne igrače, ali je kompanija sada predstavila i značajno pristupačniji Pavilion Gaming laptop, sa početnom cenom od 899 dolara. Laptop će se u prodaji naći od 8. novembra.
HP Pavilion Gaming ima 15.6-inčni 720p ekran, Intel Skylake procesor, Nvidia GTX 950M GPU, do 16 GB RAM-a i do 2TB HDD za skladištenje podataka. Moguća je i opciona nadogradnja na 1080p displej i do 1TB hibridni disk, odnosno kombinacija 2TB HDD i 128GB SSD. Ostatak specifikacije uključuje opcionu RealSense kameru, dva Bang & Olufsen zvučnika, tri USB porta (od kojih su dva USB 3.0) i Ethernet jack.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: