Proizveden iPhone 6S sa ugraviranim Putinovim likom

Kako bi proslavili 63. rođendan svog predsednika ruska kompanija Caviar napravila je smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta

Izvor:
Podeli

Novi iPhone 6S izašao je na tržište, a Apple se pohvalio najuspešnijim startom u prodaji novog modela iPhonea ikada. Već u prva tri dana prodali su više od 13 miliona uređaja.

Ipak, zašto imati običan iPhone kada možete imati onaj s likom ruskog predsednika? Ruski draguljar Caviar, poznat po luksuznim preradama Appleovih proizvoda nadmašio je sam sebe proizvevši smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta.

Mobilni su napravili u čast Putinovog 63. rođendana, a prozvali su ga "Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63". Navodno će biti prodate samo 63 kopije ovog luksuznog smartphonea.

Poleđina telefona napravljena je od titanijuma, a sadrži i zlatne delove - ugraviranu Putinovu glavu, grb Rusije i plaketu sa stihom iz ruske himne. Kupci dobijaju i luksuznu drvenu kutiju za čuvanje prestižnog telefona.

Specifikacije mobilnog ne razlikuju se od redovnog iPhonea 6S, ali dostupne su samo dve verzije - od 64 GB i 128 GB, a nema u ponudi 16GB varijante, koju korisnici ionako ne vole, pogotovo ne oni dubljeg džepa.

Cena verzija od 64GB kreće se oko 200.000 rubalja ili malo više od 2.700evra, a za oko 2.890 evra možete kupiti verziju od 128 GB.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Stiže USB 3.2 - šta to znači za nas?

Taman kada ste pomislili da ste ugrabili koji komad periferije ili gadget koji se povezuje najnovijim USB standardom 3.1, stigao je i naslednik - 3.2. Kao i obično, dolazi uz značajna poboljšanja vezana za brzinu, ali postoji i poneka caka.

Vesti nedelja 20.08. 08:20 Komentara: 0
strana 1 od 1646 idi na stranu