Proizveden iPhone 6S sa ugraviranim Putinovim likom

Kako bi proslavili 63. rođendan svog predsednika ruska Kompanija Caviar napravila je smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

12:54

Default images
Foto: Screenshot Caviar

Novi iPhone 6S izašao je na tržište, a Apple se pohvalio najuspešnijim startom u prodaji novog modela iPhonea ikada. Već u prva tri dana prodali su više od 13 miliona uređaja.

Ipak, zašto imati običan iPhone kada možete imati onaj s likom ruskog predsednika? Ruski draguljar Caviar, poznat po luksuznim preradama Appleovih proizvoda nadmašio je sam sebe proizvevši smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta.

Mobilni su napravili u čast Putinovog 63. rođendana, a prozvali su ga "Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63". Navodno će biti prodate samo 63 kopije ovog luksuznog smartphonea.

Poleđina telefona napravljena je od titanijuma, a sadrži i zlatne delove - ugraviranu Putinovu glavu, grb Rusije i plaketu sa stihom iz ruske himne. Kupci dobijaju i luksuznu drvenu kutiju za čuvanje prestižnog telefona.

Specifikacije mobilnog ne razlikuju se od redovnog iPhonea 6S, ali dostupne su samo dve verzije - od 64 GB i 128 GB, a nema u ponudi 16GB varijante, koju korisnici ionako ne vole, pogotovo ne oni dubljeg džepa.

Cena verzija od 64GB kreće se oko 200.000 rubalja ili malo više od 2.700evra, a za oko 2.890 evra možete kupiti verziju od 128 GB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: