Sinergija 15 - ekskluzivna predavanja, aktuelne tema i inovacije

Najveća i najuticajnija godišnja konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama u regionu Jugoistočne Evrope, Sinergija 15, koja se održava od 21. do 23. oktobra 2015. godine, okupiće više od 40 eminentnih predavača koji će tokom tri dana posetiocima predstaviti sve inovacije iz sveta informacionih tehnologija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

10:49

Default images

Preliminarna agenda konferencije najavljuje najaktuelnije teme, veliki broj ekskluzivnih predavanja, edukativnih radionica i poslovnih skupova, kao i vodeće domaće, regionalne i inostrane IT stručnjake među predavačima. Tako će se među predavačima ove godine naći velika IT imena kao što su Galin Iliev, Saša Jurić, Damir Dizdarević, Zoran Cvetković, Tomislav Tipurić, Can Bilgin, Bernardin Katić, Chris Spanougakis i brojni drugi eksperti.

Kroz više od 50 sesija i u okviru šest tematskih celina, oni će posetioce provesti kroz najnovija tehnološka dostignuća. „Data Platform and Business Intelligence“ donosi nove funkcionalnosti SQL Servera 2016, kao i aktuelnosti u okviru BizTalk servera i Power BI platforme. Predavanja u okviru „Developer platform and Tools“ celine donose sve ono što je aktuelno u alatima za razvoj aplikacija, dok „Datacenter and Infrastructure Management“ sadrži predavanja o Microsoft Azure, System Center, Windows Server, i drugim temama iz oblasti.

„Office servers i services“, predstaviće novine koje se odnose na Office 365, a koje imaju za cilj da unaprede i olakšaju rad i povećaju produktivnost. „Windows, Phone and Devices“ predstaviće sve zanimljivosti u ovoj oblasti, dok će „Microsft Dynamics“ oblast biti rezervisana za novosti koje se odnose na CRM, NAV 2016 i AX.

Sinergija 15, pod sloganom Innovate it, biće održana od 21. do 23. oktobra 2015. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ove godine Sinergija slavi značajan jubilej – 15 godina prisustva i uspeha u promovisanju Microsoft proizvoda i rešenja, kao i u uspostavljanju konkurentnosti tržišta kroz implementaciju najnovijih tehnologija.

Tehnički dani konferencije održaće se 21. i 22. oktobra, dok će jedan dan konferencije biti posvećen biznisu i razvoju IT sektora u Srbiji, sa ciljem da stvori sinergiju između IT i privrede i predstavi perspektive koje donose savremene tehnologije kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje pozicije domaćeg tržišta na globalnoj mapi.

Predstavnici IT sektora, donosioci poslovnih odluka, IT entuzijasti i svi oni koji žele prvi da saznaju sve inovacije iz sveta informacionih tehnologija još uvek mogu da iskoriste promo period koji traje do 9. oktobra, i obezbede svoje mesto na najvećoj IT konferenciji u regionu. Preliminarnu agendu i spisak predavača možete naći na www.mssinergija.net/sr/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: