Windows 10 Mobile zvanično stiže u decembru?

Iako tokom prekjučerašnje promocije novih Windows 10 Mobile uređaja, Microsoft nije objavio zvaničan datum lansiranja novog mobilnog operativnog sistema, ove informacije nam donosi jedan od Microsoftovih predstavnika.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

08:38

Default images

Kao odgovor na upit jednog od korisnika, kada je planirano da postojeći uređaji dobiju nadogradnju na Windows 10 Mobile, Microsoftov predstavnik je odgovorio: "Windows 10 je trenutno dostupan na PC i tablet uređajima, a iako će Lumia 950 i Lumia 950 XL biti isporučeni sa Windowsom 10 za telefone, šira rasprostranjenost operativnog sistema na drugim uređajima, uključujući i telefone, će početi u decembru".

Prema ovome, Lumia 950 i 950 XL će biti isporučeni sa kompletiranom verzijom Winsows 10 Mobile operativnog sistema, dok će drugi postojeći uređaji morati da sačekaju decembar. Odgovor na upit, doduše, ne daje konkretan datum kada će se ovo desiti. Decembarsko lansiranje je nešto kasnije nego što se očekivalo, a ranije indikacije su ukazivale na lansiranje najkasnije u novembru. Ukoliko su pomenute informacije tačne, ovo će Microsoftu dati dovoljno vremena da kompletira i ispolira Windows 10 Mobile, pre njegovog lansiranja na tržište.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: