Wild Run ekspanzija za The Crew u novembru

Ako ste među onima koji su uživali u vožnji na teritoriji cele Amerike u Ubisoftovoj igri The Crew, dobre vesti stižu u vidu najave za izlazak Wild Run ekspanzije za igru, 17 novembra.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Utorak, 06.10.2015.

19:45

Default images

PC igrači će imati priliku i da učestvuju u zatvorenoj beti koja će se održati od 15. do 19. oktobra. Oni koji su učestvovali u prethodnoj beti imaće pristup i ovoj, dok se novi igrači mogu prijaviti preko zvaničnog sajta igre.

Ispod možete pogledati trejler za ekspanziju koja u igru donosi i motore, monster truck vozila, drift trke i još puno toga. Wild Run u novembru stiže na PS, PS4 i Xbox One.

Inače Ubisoft je objavio i da su zvanično kupili francuski developerski tim Ivory Tower koji je razvio ovu igru. Tom prilikom je objavljeno i da se radi od timo od 100 ljudi. Igra The Crew im je prvi porojekat a sam studio je sastavljen i od velikog broja ljudi koji su prethodno radili na takođe open-world trkačkoj igri Test Drive Unlimited.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: