Uskoro datum izlaska za StarCraft II: Legacy of the Void

Nikada nismo bili ljubitelji saopštenja u kojima se otkriva datum kada će biti otkriven datum izlaska neke igre, ali kada je Blizzard u pitanju, i to nije loše.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Sreda, 02.09.2015.

20:40

Default images

StarCraft II: Legacy of the Void koji se nalazi u beta fazi još od aprila ove godine, 13. septembra dobija tačan datum izlaska, zajedno sa uvodnim cinematic-om iz igre koji će Blizzard takođe podeliti sa javnošću tog dana.

Sve će biti objavljeno preko zvaničnog Twiiter naloga igre Starcraft, a oni koji ne budu mogli uživo da isprate događaj ne moraju da brinu, pošto će se istog dana sve pojaviti i na YouTube.

Da podsetimo, druga po redu ekspanzija za StarCraft 2 pod nazivom Heart of the Swarm je objavljena u martu 2013-e. Legacy of the Void će biti finalni chapter StarCraft 2 sage i u fokusu ima Protose. Do sada su objavljene tri prolog misije koje su dostupne igračima koji već sada rezervišu (kupe) svoju kopiju Legacy of the Void-a.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: