Sony objavio datum izlaska za Uncharted 4

Uncharted 4: A Thief’s End će izaći 18. marta 2016, zvanično je potvrdio Sony. Zajedno sa datumom izlaska, objavljeni su i detalji različitih specijalnih i kolektorskih izdanja igre.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 01.09.2015.

20:20

Default images

Za jednu od udarnih PlayStation 4 ekskluziva, Sony je pripremio pregršt što digitalnih, što fizičkih specijalnih izdanja. Igra će u različitim pakovanjima dolaziti i sa figuricom Nejtan Drejka, stripom, nalepnicama, te sa digitalnim bonusima u igri u vidu kostima, retkih oružja, i sličnih stvari. Za detaljnu listu onoga šta će svako od izdanja sadržati, pogledajte zvanični PlayStaiton blog.

Inače, sadržaj nekih od bandlova nam otkriva i da će Uncharted 4 po prvi put za ovaj serijal imati i single-player story DLC dodatak.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: