Nokia: Klasičan mobilni za protivnike smartfona

Američki tehnološki gigant Microsoft lansiraće uskoro na tržište klasičan mobilni telefon "Nokia 222", ali povezan na mrežu treće generacije (3G), za one koji nisu ljubitelji taktilnih ekrana, kao i za one koji su nostalgični prema prvim mobilnim telefonima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 30.08.2015.

10:10

Default images
Foto: Screenshot

"Nokia 222" će biti komercijalizovana po ceni od 49 evra.

Telefon ima, između ostalog, alfanumeričku tastaturu, ekran od 2,4 inča i bateriju koja može da traje u "stendbaj" režimu (mirovanje) i do 30 dana do narednog punjenja, objavio je Microsoft.

"Nokia 222" se svrstava u kategoriju anti-smartfona, ali ipak omogućava korisniku da ostane konektovan preko mreže 3G, kao i bežičnih mreža Blutooth i Wi-fi.

Taj telefon predstavlja povratak na osnovni dizajn, jednostavan, ali sa najnovijim funkcijama koje poseduju smartfoni.

Pristup Facebooku, Twitteru, Messengeru, kao i niz aplikacija, mogu se pronaći u tom Microsoftovom telefonu, objavljeno je na veb portalu ouest-france.fr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: