Samsung sprema tablet sa ekranom od 18,4 inča?

Lista za uvoz na sajtu Zauba nam otkriva jednu zaista interesantnu informaciju, koja je možda i povezana sa tizerom koji je Samsung juče objavio.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 07.08.2015.

22:37

Default images
Beta / AP Photo/Ahn Young-joon

Radi se o tome da je primećen tablet kompanije Samsung sa displejem veličine 18,4 inča. Ukoliko bi ovako nešto zaista uskoro bilo objavljeno, bio bi to najveći tablet koji je Samsung ikada kreirao.

Trenutno je najveći Galaxy Tab Pro koji ima 12,2-inčni displej, pa bi SS-18,4 bio apsolutna zver u pogledu dimenzija i veličine ekrana. Uređaj je navodno u fazi testiranja, a trenutno je u ranoj fazi razvoja pa ga verovatno ne možemo očekivati na događaju koji se održava 12. avgusta. Podsetimo, na njemu se očekuju Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge+ telefoni.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: