Ako vam se ne sviđa "Desetka", vratite se na stari Windows

U najvećem broju situacija, Windows 10 bi trebalo da radi na hardveru koji pokreće Windows 7 i Windows 8.1.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2015.

09:09

Default images

Međutim, ukoliko naletite na probleme, Microsoft je obezbedio rešenje - lako vraćanje na raniju verziju Windowsa u roku od 30 dana od instaliranja Windowsa 10.

Ukoliko nadogradite sistem sa Windowsa 7 ili Windowsa 8.1, Microsoft će sačuvati sve vaše fajlove u folderu sa imenom Windows.old. Fajlovi će se u ovom folderu zadržati oko mesec dana, a potom će Windows 10 obrisati pomenuti folder kako bi oslobodio prostor na hard disku. Kako biste se vratili na prethodnu verziju Windowsa, sve što je potrebno jeste da otvorite Windows 10 Settings aplikaciju, izaberete Update & Security opciju, a potom izaberete Recovery tab. Tu bi trebalo da vam se prikaže opcija "Go back to Windows 8.1" ili "Go Back to Windows 7". Ukoliko se zadržite uz Windows 10 duže od 30 dana, takođe možete iskoristiti recovery alatku. Međutim, umesto povratka na raniju verziju Windowsa, alatka će omogućiti povratak na raniju verziju Windowsa 10.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: