Predstavljanje Galaxy Note 5 zakazano za 13. avgust

Južnokorejski gigant Samsung potvrdio je da će 13. avgusta organizovati svečanu promociju svojih novih smartfona u Njujorku.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 01.08.2015.

09:42

Default images
Beta / AP Photo/Ahn Young-joon

Ceremonija, čiji je marketinški slogan "Naredni Galaxy stiže", moći će da se prati i preko interneta, odnosno Samsungovog kanala na mreži YouTube.

Ovaj dogadjaj je prilika da se javnosti predstavi Galaxy Note 5, što bi bio prvi put da Samsung ne sačeka sajam potrošačke elektronike IFA, koji će biti održan početkom septembra u Berlinu, kako bi lansirao svoje nove fablete (uređaj veći od telefona, a manji od tableta).

Pretpostavlja se da je Samsungov motiv za takav potez želja da pretekne Apple. Pored Note 5, južnokorejski gigant bi mogao da na dogadjaju da promoviše i Galaxy S6 Edge Plus i da predstavi novi "pametni" sat, ukoliko ne odluči da nešto ostavi i za sajam IFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: