Samsung predstavio tablet Galaxy Tab S2

Južnokorejski elektronski gigant Samsung predstavio je tablet Galaxy Tab S2 debljine svega 5,6 milimetara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.07.2015.

13:45

Default images
samsungmobilepress.com

Taj tablet je predstavljen godinu dana nakon objave modela Galaxy Tab S, a trebalo bi da se pojavi u prodaji u avgustu.

Cena nije objavljena, ali se spekuliše o iznosu od oko 500 evra. Galaxy Tab S2 ponuđen je u dve verzije: prva ima ekran od osam inča, a druga od 9,7 inča. Unutar tableta nalaze se osmojezgarni procesor, tri gigabajta RAM memorije i skladišni prostor od 32 ili 64 gigabajta, u zavisnosti od izabrane verzije (može se koristiti memorijska kartica "mikroSD" da bi se dodalo još 128 gigabajta memorije).

Na poleđini uređaja nalazi se jedan sistem za snimanje fotografija od osam megapiksela, a na prednjem delu drugi od 2,1 megapiksela.

Uređaj će funkcionisati pod operativnim sistemom Android 5.0 Lollipop. Tablet sadrži i veliki broj senzora (akcelerometar, skener za digitalne otiske...), sistem za globalno pozicioniranje GPS i povezan je sa mrežama 2G / 3G / LTE.

Biće dostupan u crnoj i beloj boji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: