Microsoft: Windows 10 je završen!

Nakon mnogo rada, Microsoft je konačno završio Windows 10 i sada je novi operativni sistem i definitivno spreman za objavu 29. jula.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 16.07.2015.

11:26

Default images
Beta / AP Photo/Jeff Chiu

Naravno, ovo znači da je Windows 10 ušao u RTM fazu i da je poslat partnerima koji proizvode uređaje, omogućavajući im tako da ga instaliraju na nove uređaje. Izvori upoznati sa Microsoftovim planovima su poručili za TheVerge da je softverski gigant označio build 10240 verziju kao finalnu RTM kopiju.

Microsoft će prvo objaviti Windows 10 build 10240 članovima Windows Insider Programa, a sada su u Redmondu fokusirani na zakrpe i ispravke koje će takođe biti objavljene uz novi operativni sistem. Ovo je svakako veliki dan za Microsoft, a kako će teći proces pretvaranja Windowsa u servis, ostaje da sačekamo i vidimo.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: