Do kraja godine stiže i OnePlus 2 Mini?

Znamo da će 27. jula kompanija OnePlus zvanično predstaviti OnePlus 2 telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 12.07.2015.

11:59

Default images

Međutim, ako je verovati najnovijim glasinama, to nije sve što nam kompanija proprema za ovu godinu. Najnovije informacije govore o tome da OnePlus zapravo ima u pripremi još jedan telefon, u formi OnePlus 2 Mini modela.

Pomenuti model neće biti predstavljen na OnePlus 2 događaju, već se njegovo lansiranje očekuje kasnije tokom ove godine. Iako se radi o glasinama, ove informacije se podudaraju sa ranijim Bluetooth SIG listingom u kome su primećena tri OnePlus 2 modela.

Očekuje se da će OnePlus 2 Mini imati slabije karakteristike od originalnog telefona, ali za sada nije poznato koje specifikacije bi mogao imati. Moguće je da će umesto QHD displeja, OnePlus 2 Mini imati 720p HD displej, Snapdragon 615 čipset umesto Snapdragona 820, manje RAM-a i slično. U svakom slučaju, pomenute informacije treba uzeti sa rezervom dok se ne pojavi više detalja.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: