HTC priprema novi telefon

Razočaravajuća prodaja HTC One M9 telefona pritisla je kompaniju HTC da izađe sa novim uređajem kako bi mogla da se takmiči sa predstojećim Samsung Galaxy Note 5 i Apple iPhone 6s telefonima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

13:33

Default images
Ilustracija, Foto: B92

U tom cilju, HTC je najavio da će u oktobru predstaviti Aero model sa potpuno novim dizajnom. Nedavni izveštaj nam je ukazivao na to da će ovaj telefon imati kameru sa podrškom za RAW fajlove kao i sa f/1.9 otvorom blende.

Takođe se očekuje da ovaj telefon dođe sa ekranom rezolucije 1440 x 2560 piksela, a poručuje se i da će imati 2.5D staklo kao i Gorilla Glass 4 zaštitu. U ovom trenutku se još uvek ne zna veličina displeja HTC Aero telefona kao ni ostale specifikacije.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: