Ažuriranje za Sony Xperia Z3+ koje rešava problem sa pregrevanjem

Prošlog meseca Sony je priznao da se Snapdragon 810 čipset koji se nalazi u srcu Xperia Z3+ / Xperia Z4v telefona pregreva.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 04.07.2015.

22:52

Default images

Qualcomm i dalje nije rešio ovu situaciju, ali je Sony objavio verziju firmvera 28.0.A.7.24 za ovaj telefon koja bi trebalo da ukloni problem. Ažuriranje je teško oko 70 MB i ostavlja Android na verziji 5.0.2.

Nadogradnja bi trebalo da je dostupna u svim regionima a može se instalirati sa telefona ili čak računara, a korisnički podaci neće biti dirani. Ipak, kako tačno ovo ažuriranje rešava problem pregrevanja nije objavljeno. HTC je imao sličnu stvar sa One M9 telefonom, a ažuriranje je zaista smanjilo ovaj problem, ali je donelo nešto niže benchmark rezultate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: