Ovo je najpopularnija konzola u Evropi

Prema rečima SCEE predsednika Džima Rajana, PlayStation 4 trenutno dominira evropskim tržištem kućnih konzola.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

19:55

Default images
Beta / AP Photo/Koji Sasahara

Ne postoji zemlja u Evropu u kojoj PS4 ima manje od 70% udela na tržištu u odnosu na konkurenciju, a u nekima ova brojka ide čak i do 90 odsto, istakao je Rajan.

On se takođe osvrnuo i na trenutnu cenu konzole, rekavši da su korisnici očigledno vrlo zadovolji onim što Sony nudi i da im nije u planu da smanjuju cenu za PS4, makar ne u skorijoj budućnosti.

Govoreći o proteklom E3 sajmu i činjenici da su udarni naslovi na kojima radi Sony Computer Entertainment poput Uncharted 4 i The Last Guardian zakazani za 2016-u, Rajan je rekao da kompanija za predstojeću prazničnu sezonu ima veliko poverenje i u third party izdavače, istakavši Star Wars Battlefront od EA-a i Call of Duty: Black Ops 3 od Activisiona kao velike potencijalne hitove za PS4.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: