World of Warships razrešenje HumbleBundle zbrke

Verovatno ste ispratili kompletnu zbrku nastalu sa HumbleBundle prodajom predmeta i moneta u World of Warships, gde je Wargaming promenio uslove i ono što je ponuđeno u paketu kada je paket već pušten u prodaju a kupili ga i aktivirali mnogi igrači.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Sreda, 01.07.2015.

21:50

Default images

Konačno je došlo do potpunog razrešenja situacije sa Wargamingom koji je prvo pristao da ostavi igračima brod Murmansk čak i nakon lansiranja pune verzije igre, ali i sledeće:

U roku od 72 sata svi koji su kupili “E3 Digital Ticket Humble Bundle” mogu da očekuju:

Ukoliko su već dobili Murmansk:
– 7 dana premium vremena
– 5 port slotova
– 1000 doubloons

Ukoliko ste aktivirali kod ali Murmansk i dalje nije u vašoj floti, potrebno je da kontaktirate podršku korisnicima.

Ukoliko niste dobili Murmansk odnosno niste aktivirali kod, svi kodovi su ponovo aktivni i mogu se iskoristiti do 31. decembra tekuće godie. Po aktiviranju dobijate:

– Murmansk, port slot i 3 skill commanders
– 7 dana premium vremena
– 5 port slotova
– 1000 doubloons

U slučaju da ste pokušali da aktivirate kod i dobili poruku da je on istekao, Wargaming vas poziva da iznova pokušate sa unosom istog koda. U slučaju da iznova imate probleme, potrebno je da kontaktirate podršku za brigu o korisnicima.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: