Šta gubite kada izvršite nadogradnju sa Windowsa 7 na Windows 10?

Microsoft je juče konačno i zvanično najavio da Windows 10 stiže 29. jula, a u dokumentaciji o detaljima nadogradnje sa Windowsa 7 ili 8.1 na Windows 10, kompanija je obezbedila informacije o tome koje funkcije će biti uklonjene kada odlučite da iskoristite prednosti besplatne nadogradnje na novi operativni sistem.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2015.

12:15

Default images

Kao što se nedavno moglo čuti, Microsoft odustaje od razvoja Windows Media Centra, pa ako izvršite nadogradnju sa operativnog sistema gde je ovaj dodatak bio instaliran, on će biti uklonjen od strane WIndows 10 instalera. U isto vreme, Windows 7 desktop gedžeti će takođe biti obrisani, a ova funkcija je nedostupna još od uvođenja Windowsa 8. Sve male igre koje su unapred instalirane na Windowsu 7 kao što su Solitaire, Minesweeper i Hearts, će biti uklonjene kada instalirate Windows 10.

U Windowsu 10, biće vam potreban i novi softver za reprodukciju DVD-a, naglašava Microsoft, a u isto vreme, ukoliko imate Windows Live Essentials na vašem računaru, OneDrive će biti uklonjen i zamenjen sa inbox verzijom OneDrive-a. I na kraju, ali ne i najmanje važno, sistem nadogradnje operativnog sistema će u potpunosti biti promenjen sa Windowsom 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: