Testovi izdržljivosti sve bizarniji: Zapalili HTC One M9

Jedan od uobičajenih načina testiranja je ispuštanje pametnog telefona na beton da bi se videlo kakva šteta može da nastane. A sada su uveli i bacač plamena.

Tehnopolis

Izvor: 24sata.hr

Utorak, 02.06.2015.

08:37

Default images
YouTubePrintscreen

Novi mobilni telefoni na tržištu redovno se sprovode kroz razna testiranja i recenzije. Savijanje iPhonea nakon izlaska poslednjeg modela najpoznatijeg mobilnog telefona na svetu bio je posebno popularan trend pa su savijani i mnogi drugi konkurentski telefoni.

Jedan od redovnijih načina vizualnih testiranja je ispuštanje telefona na beton da bi se videlo kakva šteta može da nastane.

Međutim, jedan je portal otišao malo dalje s tom verzijom testiranja. Stranica Digiato odlučila je da testira HTC-ov novi model One M9, ali osim ispuštanja na pod uveli su dodatnu varijablu - bacač plamena!

Glamurozni HTC-ov model nije preživeo tako agresivno testiranje, ali dobro se i odupirao užarenom testu.

Što se samog ispuštanja na beton tiče One M9 se pokazao veoma dobrim, pa je potvrdio nagađanja da je jednim delom dobro otporan na oštećenja.

Nadajmo se da ipak plamteći testovi neće postati standard u testiranju novih gadgeta...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: