Microsoft prestaje sa podrškom za Outlook na starijim Androidima

Microsoft se odlučio za "veliko spremanje", pa je korisnicima Outlook Android aplikacije počeo da šalje obaveštenja o dolazećim promenama koje se planiraju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 27.06.2015.

14:12

Default images
Foto: Thinkstock

Outlook fanovi su obavešteni da od 31. jula prestaje podrška za stariju Outlook.com aplikaciju za Android.

Nova Outlook za Android aplikacija je kompatibilna samo sa uređajima koji koriste Android 4.0 Ice Cream Sandwich operativni sistem ili noviji. Ipak, Microsoft ističe da korisnici zastarelih verzija Androida mogu da nastave da dobijaju svoju elektronsku poštu preko u browseru svog uređaja preko www.outlook.com. Korisnicima koji imaju novije softverske apdejte Microsoft preporučuje brisanje stare Outlook.com aplikacije ipreuzimanje novije verzije za Android sa Google Play Store-a.

Aplikacija je optimizovana za Android telefone i tablete, a korisnicima omogućava objedinjeni pregled emaila, kalendara, kontakata i prikačenih fajlova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: