Prvi BlackBerry Android telefon će biti model niže klase

Kompanija BlackBerry uskoro bi trebala da počne da proizvodi Android telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 20.06.2015.

12:44

Default images
Ilustracija (Foto: Beta / AP Photo/Bebeto Matthews)

Postoje različiti izveštaji o ovim telefonima, a jedan od njih govori o telefonu kodnog imena Venice. Ovo je telefon koji se očekuje u novembru sa high-end hardverom i izborom BlackBerry 10 OS ili Android Lollipop operativnog sistema.

Sa druge strane, tu je i telefon kodnog imena Prague, ali u ovom slučaju radi se o modelu niže klase. Telefon dizajnom podseća na Sony Z3, i po svemu sudeći, ovo će biti kandidat za novu BlackBerry seriju telefona.

Podsetimo, govori se da bi i Passport trebao da dobije svoju Android varijantu. U ovom trenutku je najveće pitanje zašto BlackBerry ulazi na Android tržište sa low-end modelom? Odgovor verovatno najviše ležu u činjenici da je tržište više klase i više nego zasićeno.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: