BlackBerry želi da proizvodi Android telefone

Kanadska kompanija BlackBerry, čiji najnoviji telefoni se nisu proslavili na tržištu, planira da na jesen objavi telefon sa Android operativnim sistemom, izveštava recode.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Petak, 12.06.2015.

10:25

Default images

Prema ovom izveštaju, klizni telefon (koji možete videti na fotografiji), koji je kompanija predstavila na Svetskom mobilnom kongresu u martu, će biti njihov prvi Android telefon.

U izveštaju se navodi da taj potez ima za cilj da promoviše kompanijino unakrsno-platformsko "Enterprise Mobility Management (EMM)" rešenje nazvano BES12. Ovo će poslati signal da je BlackBerry uveren da BES12 sistem ne samo da može da upravlja, već takođe načini sigurnim telefone i tablete koji su bazirani na operativnim sistemima drugih kompanija.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: