Otkrivena nova aplikacija Google Photos

Snimci nove verzije Google aplikacije Photos koja funkcioniše pod operativnim sistemom Android počeli su da kruže internetom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

17:49

Default images
Printscreen

Tako je i web sajt Android police imao priliku da "baci oko" na novu aplikaciju usluge Google Photos.

Redizajniran je ceo interfejs aplikacije Photos.

Kada se uđe u pristupni ekran, pojavljuje se niz animiranih ilustracija koje omogućavaju pretragu ljudi, životinja ili predmeta sa fotografija, objavljeno je danas na web portalu 01net.com.

Snimci se mogu automatski sačuvati, izvući dan ili mesec kasnije ili se odlučiti za njihovo prikazivanje na Mreži, pa čak i istovremeno izabrati više snimaka.

Snimak se, između ostalog, može približiti i zumirati, postoje i veće mogućnosti za retuširanje i rekadriradnje.

Nema više granica za fotografije za albume, ali će filmovi i animacije biti ograničeni na maksimalno 50 snimka, a kolaži će moći da sadrže između dva i devet snimaka.

Kruži glasina i da aplikacija omogućava razmenu fotografija i video sadržaja direktno na društvenim mrežama kao što su Twitter ili Facebook.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: