Koliko vredi Salesforce?

Razgovori američkog softverskog giganta Microsofta o kupovini kompanije Salesforce.com, svetskog lidera na tržištu softvera za onlajn prodaju, nisu urodili prolodom budući da dve strane nisu mogle da se dogovore o ceni, objavio je CNBC, citirajući izvore upoznate sa situacijom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

10:57

Default images

Foto: TechStage/Flickr.com

Microsoft je nudio 55 milijardi dolara (50 milijardi evra) za Salesforce.com, dok se izvršni direktor te kompanije Mark Beniof nadao da će moći da postigne iznos od 70 milijardi dolara, dodaje CNBC.

Nadležni iz obe kompanije odbili su da daju bilo kakav komentar.

Bloomberg je krajem aprila objavio da se menadžment Salesforcea konsultuje sa finansijskim savetnicima, pošto je kompaniju kontaktirao potencijalni kupac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: