Google testira novu pretragu fotografija na mobilnim uređajima

S vremena na vreme, Google testira određene izmene u dizajnu na svom sajtu, koje uglavnom nisu previše drastične a poboljšavaju korisničko iskustvo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 24.05.2015.

15:15

Default images
Foto: Benchmark

Ovoga puta, kompanija se izgleda odlučila da počne sa testiranjem novog dizajna za rezultate pretrage fotografija na mobilnim uređajima.

Kako se iz priložene fotografije može videti, slika sa leve strane predstavlja originalni dizajn, dok fotografija sa desne strane prestavlja redizajniranu boju pozadine na kojoj se prikazuje pretražena fotografija.

Vidljivo je da je novi dizajn sada lakši za oči i pregled. Google je takođe i premestio "X" taster iz donjeg desnog ugla ekrana na gornji desni ugao. Tu je slajder u dnu, gde se mogu smestiti dodatne fotografije, za pregled drugih rezultata pretrage.

Trenutno, ovo testiranje je limitirano, a nema informacija o tome kada Google planira da objavi ovaj novi dizajn.

Izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: