Huawei Mate 8 fablet stiže sa QHD ekranom i 20MP kamerom

Huawei je već zauzet radom na nasledniku Ascend Mate 7 telefona koji je objavljen prošle godine, i koji je zabeležio više nego dobre uspehe na tržištu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2015.

11:19

Default images

Predstojeći fablet će biti nazvan samo Mate 8, budući da je kineska kompanija odbacila Ascend kao podbrendiranje. Do sada smo imali prilike da vidimo neke navodne fotografije ovog telefona/fableta, a sada saznajemo i neke njegove specifikacije.

Mate 8 bi trebalo da ima ekran sa QHD rezolucijom, ali je sama veličina ekrana za sada još uvek nepoznanica. Ispod haube će se nalaziti Kirin 930 čipset sa osmojezgarnim procesorom, a takođe se zna da će imati kameru od 20 megapiksela sa zadnje strane. Mate 8 će pored fingerprint skenera, od prethodnika zadržati i glavne dizajnerske elemente, kućište od metala i Cat.6 LTE podršku.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: