Appleov iPhone bi u budućnosti mogao da ima dve zadnje kamere

Zvaničnici kompanije Apple razmišljaju o mogućnosti da budući modeli iPhonea dobiju dve zadnje kamere, nešto što smo već videli od kompanije HTC, koja je sistem Duo Camera predstavila sa svojim HTC One M8 smartphoneom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.05.2015.

10:07

Default images

Sudeći prema podacima iz dokumenata za patent, Apple razmatra mogućnost da u narednom periodu na tržište plasira iPhone s dve zadnje kamere. Ovaj patent potiče iz 2013. godine, ali o uvođenju inovacije još uvek nema informacija. Takođe, informacija o iPhoneu 6S još uvek nema.

Međutim, još uvek postoji dilema da li je opcija s dve zadnje kamere bolja od opcije s jednom kamerom, a u to nije sigurna ni kompanija HTC, koja je za naslednika smartphonea M8, a to je HTC One M9, odabrala opciju s jednom kamerom od 20 megapiksela.

Apple trenutno ima mnogo posla s narudžbinama za Apple Watch, ali se očekuje da će novi iPhone predstaviti u septembru, baš kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: