Microsoft HoloLens: Hologrami koji će potpuno promeniti vaš život

Microsoft HoloLens je prvi holografski kompjuter kroz koji možete nesmetano da gledate. Omogućava da hologrami visoke definicije postanu "živi" u vašem svetu integrirajući se neprimetno u vaša fizička mesta, prostor i stvari.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.05.2015.

08:37

Default images
Printscreen

"Hologrami pomešani s vašim stvarnim svetom otkriće vam novi način kreiranja, komuniciranja, rada i igre", tvrde u Microsoftu.

Ističu kako će vam hologrami omogućiti da donosite odluke s više sigurnosti, da radite produktivnije i donesete nove ideje.

"Hologrami će postati praktičan alat vašeg svakodnevnog života. Vaša mašta i kreativnost će pokretati nove aplikacije i iskustva za Microsoft HoloLens. Ovo je samo početak. Budite deo toga", kažu iz ove kompanije.

Uz pomoć ove aplikacije moći ćete lakše da planirate, kreirate modele, rešavate svoje probleme, komunicirate glasovno i vizuelno s drugim osobama a pritom da se krećete i rešavate druge zadatke, gledate svoje omiljene emisije u prostorijama u kojima nema televizije i sl.

Hologrami će biti omogućeni na platformi Windows 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: