Black Ops 3 vodi Call of Duty serijal još dalje u budućnost

Nakon Advanced Warfarea, Black Ops 3 koji stiže u novembru takođe radnju smešta u budućnost. Uz detalje iz igre prva najava pokazuje i deo tih novih oružja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.04.2015.

20:45

Default images
YouTube Printscreen

Black Ops serijal najuspješniji je u Call of Duty istoriji sa skoro 100 miliona igrača, a šef Activisiona Erik Hiršberg uverava kako će Black Ops 3 biti najbolji nastavak dosad.

Video najava koja donosi detalje iz igre prikazuje nam futuristički svet u kojem biotehnologija i kibernetički usadci stvaraju novu vrstu vojnika.

Igrači će imati više slobode u kretanju kroz igru koja bi trebalo da deluje manje skriptirano, novi su i co-op modovi, a i moći će da se bira i izgled likova. Promena je i da će ovo biti prvi nastavak u kojem ćemo moći da igramo sa glavnim ženskim likom, a teoretski i sa četiri u co-op modu. Naravno tu će biti i Zombie mod. Novi sistem bodovanja daće nagrade igračima koje će moći da iskoriste za poboljšanje vojnika i oružja.

Fanovi koji unapred naruče igru za Xbox One, PS4 ili PC dobiće pristup beta verziji, a tačan datum biće kasnije objavljen.

Igra izlazi 6. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: