Kako Microsoft osvaja iOS i Android

Microsoft Office je brzo postao obavezan softver za iOS i Android korisnike, pa je kompanija ponosna na svoj plan da objavi ovaj softverski paket na rivalskim platformama.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Subota, 25.04.2015.

12:25

Default images

Stvari su se razvijale toliko dobro za Office i sam Microsoft na iOS i Android platformama da je broj preuzimanja rapidno povećan u poslednjih nekoliko meseci, poručuje direktor Microsoft-a.

Satja Nadela je rekao da je Office preuzet na ove dve platforme ukupno preko 100 miliona puta, što je novi rekord za aplikacije dizajnirane da rade na ne-Microsoft platformama.

Microsoft-ovi planovi za Office idu i izvan toga, jer će osvežena verzija aplikacije biti objavljena za Windows 10 for phones, dok je preview projektovan da se pojavi već do kraja ovog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: