Naredni iPhone bi mogao imati bolju izradu

Kada su lansirani iPhone 6 i iPhone 6 Plus, dva modela su se našla na udaru zbog tvrdnji da se telefoni savijaju u džepu korisnika. Ova kontroverza je vodila ka čitavom "bendgate" skandlu.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Subota, 25.04.2015.

09:45

Default images

Sada, prema navodima određenih glasina, Apple želi da izbegne da se ponovo nađe u centru negativnih događanja, pa kompanija želi da svoj iPhone naredne generacije izradi bolje i učini ga otpornijim. Ukoliko se ove glasine ispostave tačnim, Apple će za naredni iPhone koristiti isti materijal kao i za Apple Watch. U pitanju je legura aluminijuma koja osigurava da uređaj ne bude podložan savijanju.

Ovo znači da će materijal, koji se bude koristio za proizvodnju nove generacije iPhone uređaja, biti potpuno drugačiji od onoga što imamo na iPhone 6 i iPhone 6 Plus modelima. Ipak, mnogi ne očekuju će se ovo desiti sa predstavljanjem iPhone 6s i 6s Plus modela, jer Apple tipično ne predstavlja nove dizajerske proizvode sa svojom "S" linijom uređaja. U svakom slučaju, pomenute informacije treba uzeti sa dozom rezerve, a više glasina o narednoj generaciji Apple iPhone-a se očekuje u dolazećem periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: