Autor Assassin's Creeda na Rebootu je najavio novu igru

U Ubisoftu je Patris Desilets radio na Assassin's Creed serijalu, a u svom novom studiju radi na igri u kojoj ćemo moći proživeti ključne momente iz istorije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

18:20

Default images
Assassin's Creed Revelations (Photo: Ubisoft)

Patris Desilets je na Reboot Develop konferenciji u Dubrovniku predstavio prvi prokat svog novog studija, igru Ancestors: The Humankind Odyssey.

Kao kreativni direktor u Ubisoftu je radio na Assassin's Creed serijalu, a nedavno je osnovao sopstveni studio Panache Digital Games. Sama najava ne otkriva puno detalja o prvoj igri Panachea već nam je pokazala neke od bitnih trenutaka u ljudskoj istoriji .Na službenim stranicama međutim stoji samo kako se radi o akcijskoj avanturi iz trećeg lica, u kojoj je kroz razne epizode želeo da naš igrač ponovno proživi neke od ključnih trenutaka čovečanstva.

Još nije poznato kada će igra biti objavljena, ni za koju platformu, a verovatno će više detalja biti poznato na E3 sajmu. Tokom predavanja Desilets je prošao kroz svoju karijeru i projekte koje je radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: