HTC Vive VR kontroler je već dostupan, ali samo za developere

HTC i Valve će uskoro početi da daju svoj Vive kontroler virtuelne realnosti kako je i poručeno krajem marta, ali samo ukoliko ste developer, i to srećan developer.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 22.04.2015.

12:32

Default images

Dve kompanije su upravo objavila formu prijave za ljude koji žele da dobiju jednu od jedinica ovog uređaja namenjenu developerima, za distribuciju tokom proleća i leta. Oni će navodno distribuirati developer dev kitove stalno, i slati nove jedinice svakog meseca.

Snabdevanje će biti ogranićeno, tako da ćete morati ozbiljno da shvatite pisanje aplikacije ukoliko želite da ih ubedite da vas uzmu u razmatranje tokom procesa odabira. Ukoliko niste developer, nažalost sada ne možete da kupite svoj kontroler, ali će komercijalna verzija biti objavljena do kraja godine. Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: