Koliko koštaju najbolji telefoni na drugim tržištima?

Često se u javnosti može čuti kako je iPhone telefon jedan od najskupljih popularnih uređaja koji se može kupiti, ali dokazi govore suprotno. Puno puta smo čuli da je precenjen a da postoje dobre Android alternative. Međutim, da li smo se ikada zapitali koliko zaista košta iPhone 6 na svetskim tržištima, a koliko uporedivi Android modeli?

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 05.04.2015.

13:55

Default images

Istražujući cene u maloprodajama, Phonearena nam donosi poređenje cena iPhone 6 telefona na deset velikih tržišta sa njegovim konkurentima iz Android tabora. Kao reper za poređenje uzeti su najnoviji i najbolji telefoni: Samsung Galaxy S6, HTC One M9 i Galaxy S6 edge, i njihova najavljena ili potvrđena cena u svakoj od ovih zemalja.
Treba naglasiti da se u tim zemljama ponekad na Amazonu mogu pronaći telefoni i povoljnije, ali ovog puta ćemo uzeti zvanične maloprodajne cene kao relevantne. Sve cene su konvertovane u dolare radi lakšeg poređenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: