Pogledajte Googleove ovogodišnje prvoaprilske šale

Svake godine Google napravi neku šalu povodom prvog aprila i nikada nas ne razočara.

Tehnopolis

Izvor: thenextweb.com

Sreda, 01.04.2015.

10:14

Default images

Kompanija Google je do sada imala toliko šala da je teško ispratiti ih sve, ali mi smo izdvojili neke od ovogodišnjih najinteresantnijih.

Evo i koje su to smicalice.

Google Fiber Dial-up Mode

Google se potrudio da ubrza internet kako biste češće mogli da se posvetite stvarnom životu.

Elgoog

Google je nadmašio sebe sa unazad verzijom na http://com.google. Sve u pretraživaču je okrenuto unazad uključujući i slike.

Google Maps Pac-man

Prva šala koju je danas Google objavio je ta da Google Maps omogućava igranje čuvenog Pac-mana u bilo kojoj ulici u gradu. Samo pritisnite dugme pored satelitskog pregleda i ovu igricu ćete igrati u sopstvenom kraju.

Radi čak i na mobilnom telefonu, ukoliko možete da nađete sakrivene male pinove koji aktiviraju igru.

Google Panda

Ove godine Google iz Japana ima neodoljivi nov proizvod pod nazivom Google Panda koja je umiljata igračka sa kojom možete da razgovarate i da se konsultujete.

Kompanija je dizajnirala Pandu kao prenosivi uređaj koji se može zakačiti na ruku čak i dok trčite, a odgovoriće vam na bilo koje pitanje uz pomoć Google tehnologije prepoznavanja glasa.

Tastatura bez komandi

Google kompanija iz Japana se nije zadovoljila samo jednom smicalicom već je osmislila i tastaturu bez komandi.

Uređaj je zapravo rog koji se može koristiti za unos poruka u mobilni telefon preko Bluetootha .

Tastatura bez komandi omogućava unošenje poruka u mobilni telefon kada vam okolnosti ne dozvoljavaju da govorite ili koristite ruke. Samo treba da dunete u rog.

#Chromeselfie

Chrome selfie daje novu opciju unutar Google Chroma na mobilnim uređajima koja omogućava da napravite selfi reakcije na bilo koju stranicu.

Pritiskom samo jednog dugmeta možete da slikate izraz svog lica uz određenu web stranicu na koju se taj izraz lica i odnosi.

Smartbox

Google očigledno želi da njihov inbox bude mnogo bolji i da sam razvrstava mailove na osnovu vaših kriterijuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: