Često menjanje hardvera onemogućava igranje nekih igara

Ukoliko radite benchmark testove različitih komponenti PC hardvera u kratkom periodu, možete slučajno onemogućiti sebi igranje igara koje koriste Electronic Arts-ovu platformu za digitalnu distribuciju Origin, potvrdio je ovaj izdavač.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Ponedeljak, 30.03.2015.

20:15

Default images

Vesti su došle sa sajta Guru 3D, gde je Hilbert Hagedorn otkrio da je onemogućio sebi igranje igre Battlefield Hardline dok je pokretao test grafičkih performansi koristeći različite grafičke kartice. Nakon korišćenja brojnih grafičkih kartica, on je dobio obaveštenje od Origin servisa da previše računara pokušava da pristupi njegovom nalogu u igri Battlefield Hardline.

On je prvo mislio da je ovo neka nova vrsta softvera za upravljanje digitalnim pravima koja dolazi uz Battlefield Hardline, ali je Electronic Arts objavio saopštenje kojim je potvrdio da je to deo Origina. "Autentikacija na Originu omogućava igračima da instaliraju igru na pet različitih računara na svakih 24 časa. Oni koji žele da rade benchmark više od pet hardverskih konfiguracija u roku od 24 časa, moraju da kontaktiraju naš tim za korisničku podršku" objasnili su iz Electronic Artsa.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: