OnePlus Two uticajan kao Samsung Galaxy S6?

Karl Pei, CEO kompanije OnePlus veruje da će OnePlus Two biti uticajan koliko i neka velika imena na tržištu.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 29.03.2015.

17:32

Default images

Iako je neuobičajena marketinška taktika učinila OnePlus One teže dostupnim nego što je uobičajeno, telefon je doživeo uglavnom pozitivne ocene i kritike, što kompaniju OnePlus stavlja na test da zadrži momentum i sa svojim narednim flagship modelom - OnePlus Two.

Karl Pei, CEO kompanije OnePlus veruje da će OnePlus Two biti uticajan koliko i neka velika imena na tržištu. Tokom Reddit AMA događaja, Pei je istakao da ove godine možemo očekivati četiri uticajna telefona - Samsung Galaxy S6, iPhone 6s, HTC One M9 i OnePlus Two.

Ovo je prilično smela izjava, obzirom da je OnePlus One kompanijin jedini telefon koji je do sada predstavljen. Za sada, ostaje prvo da se vidi kako će korisnici dočekati novi Oxygen OS, koji menja dosadašnji CyanogenMod koji je bio preinstaliran na OnePlus One telefonu. OnePlus Two se očekuje tokom septembra ove godine.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: