Uskoro moguće slanje novca preko Facebook Messengera

Facebook je najavio da će pokrenuti novu funkciju za korisnike koja će omogućiti da prijatelji na ovoj društvenoj mreži šalju novac jedni drugima.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Sreda, 18.03.2015.

10:47

Default images

Sve ovo biće dostupno putem njihove Facebook Messenger aplikacije. Kao i kod sličnih servisa, jednostavan dodir će omogućiti korisnicima da pošalju određeni iznos novca primaocu u jednom koraku. Korisnici pre toga moraju da povežu svoju Visa ili MasterCard debitnu karticu na njihov Facebook nalog. Potom će se simbol $ pojaviti u Facebook Messenger korisničkom interfejsu zajedno sa delom za ćaskanje.

Ipak, deljenje informacija o kreditnoj kartici na Facebooku je opasno za mnoge korisnike, pa ostaje da vidimo kako će Facebook rešiti taj problem. Za sada će ova funkcija biti dostupna samo stanovnicima SAD, a ne zna se kada će biti puštena i na ostalim regionima.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: