Sony prodao 20 miliona Playstation 4 konzola

Kompanija Sony objavila je da je prodala više od 20 miliona jedinica Playstation 4 konzole do 1. marta ove godine ili 20,2 miliona, da budemo precizni.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Sreda, 04.03.2015.

10:55

Default images

Ovde treba naglasiti jednu bitnu činjenicu, a to je da se ovaj broj odnosi na konzole koje se nalaze u rukama potrošača, a ne na broj isporučen maloprodajama.

Prodaja Sony Playstation 4 konzole predstavlja najbrži rast u istoriji ove franšize, i to sada već nije iznenađenje. Rukovodioci kompanije Sony poručuju da su izuzetno zadovoljni ovim ciframa.

Sa brojem gejming naslova visokog profila koji treba da budu objavljeni tokom ove godine, postoji razlog za verovanje da će Sony nastaviti da beleži sjajne cifre prodaje.

Njihova najnovija gejming konzola trenutno se nalazi u prodaji na 123 svetska tržišta.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: