BlackBerry predstavio novu nadu - Leap

BlackBerry je predstavio novi smartfon nazvan BlackBerry Leap koji bi trebalo da dođe na mesto Z3 modela lansiranog prošle godine.

Tehnopolis

Izvor: Reuters

Utorak, 03.03.2015.

17:52

Default images
us.blackberry.com

Kompanija iz Ontarija predstavila je telefon na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni, a u prodaji po ceni od 275 dolara trebalo bi da se nađe u aprilu.

Kompanija planira da predstavi još dva modela (sa tastaturama) tokom narednih meseci.

BlackBerry, koji je nekada bio omiljeni proizvođač telefona za poslovne ljude, potpujno je prepustio svoj udeo na tržištu iPhoneu i Android uređajima.

Kako bi ponovo postala relevantan igrač, kompanija je od prošle godine odlučila da se fokusira na softver i bezbednost podataka.

Na sajmu u Barseloni prošle godine, BlackBerry je predstavio Z3 po ceni nižoj od 200 dolara, koji je trebalo da oživi prodaju ovih uređaja u Aziji, ali misija nije uspela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: