Nove iOS aplikacije će se instalirati iz Pinterest galerija

Među milion i po kako naći onu pravu? Pitanje igle u plastu sena proširilo se i na rastuće tržište mobilnih aplikacija, a odgovor je došao iz popularnog Pinteresta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 01.03.2015.

08:47

Default images

Apple i Pinterest sklopili su partnerstvo koje korisnicima omogućava ugodnije iskustvo pregleda ponude iTunes App storea razvrstavanjem aplikacija po galerijama.

Kako se trenutno u App Storeu nalazi preko 1,4 miliona aplikacija, potrebni su razni načini promocije da se korisne ili inovativne aplikacije otkriju u moru sličnih.

Pinterest je tome doskočio na svojoj mobilnoj platformi za iOS uređaje ponudom App Pins opcije, a Apple je uzvratio gostoprimstvo službenom App Store pločom koja deli aplikacije po kategorijama za pinterestaše.

izvor: 24sata.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: